הארלי וקלינטון ב־2005 // הארלי וקלינטון ב־2005

לא קיים יחסים גם עם הארלי?

הדיווח לפיו ניהל ביל קלינטון רומן עם השחקנית אליזבת הארלי - שקרי • בן זוגה לשעבר סיפר כי בדה את הסיפור מלבו

פלאשבק לשנות ה־90: אתר הרכילות האמריקני "רדאר אונליין" חשף אמש הקלטה של השחקן טום סייזמור, שמוכיחה לכאורה כי נשיא ארה"ב לשעבר ביל קלינטון ניהל רומן עם השחקנית הבריטית אליזבת הארלי עוד בימי כהונתו בבית הלבן. הבוקר פורסם כי סייזמור, המקורב להארלי, הודה כי בדה מלבו את סיפור הרומן.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בהקלטה נשמע בן זוגה לשעבר של הארלי, השחקן טום סייזמור, מתאר כיצד שידך בין הנשיא דאז לשחקנית, בתום הקרנה פרטית בבית הלבן של הסרט "להציל את טוראי ראיין" שבו השתתף. סייזמור, שעדיין לא ברור אם ידע שמקליטים אותו, סיפר כי בתום ההקרנה לקח אותו קלינטון לצד וביקש ממנו את המספר של חברתו לשעבר. 

סייזמור סיפר כיצד התנהלה השיחה בין הנשיא לשחקנית. "אליזבת, זהו המפקד העליון שלך", אמר לכאורה קלינטון עת התקשר להארלי, "אני שולח מטוס לאסוף אותך בתוך שלוש שעות". שעות ספורות אחר כך, טוען סייזמור, הגיעה הארלי לבית הלבן וזכתה לסיור פרטי שהסתיים בחדר השינה המפורסם של אברהם לינקולן. שם, כאשר הילארי בחדר הסמוך, החל לכאורה הרומן. לדבריו של סייזמור, פרשת האהבים נמשכה כשנה עד אשר קלינטון אמר לה: "אהבה זה לא משהו שאני עושה, ואני חושש שאם נמשיך אני עלול להתאהב בך".

סייזמור מספר בקלטת כי הרומן היה במסגרת ה"הסדר" בין קלינטון לרעייתו, הילארי, שלימים הפכה למזכירת המדינה וכיום נחשבת מועמדת פוטנציאלית לנשיאות ב־2016. סייזמור טוען כי השניים ישנים בחדרי שינה נפרדים. "היא (הילארי) לא לסבית", אומר השחקן בהקלטה, "קלינטון אמר להארלי שהם מאוהבים, אבל מנהלים חיים רומנטיים נפרדים".

הארלי עצמה הכחישה אמש מכל וכל את הטענות. "סיפורים מגוחכים ומטופשים עלי ועל ביל קלינטון", צייצה השחקנית בחשבון הטוויטר שלה, "לחלוטין שקרי, בטיפול עורכי הדין שלי. פיהוק". אנשיו של הנשיא קלינטון, כמובן, בחרו שלא להגיב לידיעת הרכילות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...