שיר וקליפ יש - עכשיו רק נשאר לאמץ: אגודת צער בעלי חיים השיקה באמצעות פטיפון סינגל חדש וקליפ מרגש: MARBL - The First Day Of The Rain. השיר החדש הוא חלק מקמפיין של אגודת צער בעלי חיים בישראל לעידוד אימוץ כלבים נטושים. את הקליפ יצר תומר לוי.
השיר First day of the Rain של MARBL (מוריה אור) יצבוט את הלב של כל מי שאי פעם חווה פרידה, אבל כשהסיטואציה הזו שבכל מקרה עושה מחנק בגרון מסופרת מנקודת המבט של כלב, העין מתקשה להישאר יבשה. בסוף הקליפ מתגלה שהשיר הזה, שמרטיט את הלב, הוא למעשה קמפיין משותף של MARBL עם אגודת צער בעלי חיים בישראל שנועד לעודד אנשים לאמץ כלבים. אחד אחרי השני, יצורים פרוותיים מושלמים, צצים על המסך והמטרה היא שההפצה של הקליפ תעזור לכולם למצוא בית חם ומשפחה חדשה.
מוריה עצמה משוגעת על כלבים ומאמינה שהדברים הכי טובים באים עם פרווה וארבע רגליים. "אנחנו אף פעם לא יודעים שחסר לנו משהו מבפנים, עד שהוא מתמלא. כשכלב נכנס לחיים, אתה לא רק מציל אותו. אתה מציל את עצמך", סיפרה מוריה. גדי ויטנר, דובר אגודת צער בעלי חיים בישראל, הוסיף כי "השירה והקליפ מרגשים מאוד, שיר שמחמם את הלב ומאיר את הדרך לאותם כלבים נטושים בבתי המחסה שזוכים לתשומת לבה של זמרת ששילבה ביצירה המדהימה שלה מסר הומאני שהיצורים הפרוותיים והמתוקים האלו מרגישים הכל, אוהבים בלי גבולות, מתבוננים ויודעים בדיוק מתי להגיע ולתת נשיקה או להניח עליך את הראש ומפנה את הצופים לאמץ להם חבר על 4".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו