משתוקקים לתענוג המפנק של עוגיות השוקולד צ'יפס של סטארבקס אבל אין את רשת הקפה בארץ. ובחו״ל, כשתגיעו בקרוב או ברחוק, יש תורים. אבל אל תדאגו יותר! ביקשנו יפה מ-ChatGPT, קיבלנו את המתכון הסודי ואנחנו כאן כדי ללוות אתכם במסע מענג וקל להכנת הפינוקים המפורסמים האלה במטבח שלכם. אין צורך במרכיבים נדירים או בטכניקות מורכבות - רק השמחה הצרופה של יצירת עוגיות תוצרת בית.
View this post on Instagram
דמיינו את זה: נוגסים בעוגייה רכה המתפוצצת בשוקולד צ'יפס חמים ונמס בפה. הניחוח המתוק של וניל וסוכר חום ממלא את הבית ויוצר אווירה משפחתית חמה ומזמינה. והדובדבן מלמעלה? - הלב מתמלא גאווה כי זה עתה שכפלתם קלאסיקה של סטארבקס, והכול מעשה ידיכם להתפאר!
מוכנים להפוך את המטבח שלכם לארץ פלאות של עוגיות? אספו את המרכיבים שלכם, חממו מראש את התנור והתכוננו לגילוי שף הקונדיטור הפנימי שלכם. אנחנו עומדים לחשוף את הסודות מאחורי העוגיות המפורסמות של סטארבקס שאי אפשר לעמוד בפניהן. וסמכו עלינו, התוצאה לא פחות ממרהיבה.
למה להשתוקק מרחוק כשאפשר ליהנות מאותה חוויה שמימית בבית? מדריך שלב אחר שלב זה יוביל אתכם היישר לנירוונה של עוגיות תוצרת בית, מצויד בכל הטיפים והטריקים הפנימיים שתצטרכו.
המתכון נחשף: עוגיות השוקולד צ'יפס המפורסמות של סטארבקס.
המרכיבים:
250 גרם חמאה
2 כפיות תמצית וניל
3 ביצים
250 גרם סוכר
150 גרם סוכר חום
2 כפיות מלח
2 כפיות סודה לשתייה
330 גרם קמח לכל מטרה
3 כוסות שבבי שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
1. מתחילים בחימום מראש של התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
2. מערבבים חמאה ותמצית וניל בקערת מיקסר ומקרימים את התערובת עד לאוורור כהלכה.
3. מוסיפים ביצים - אחת בכל פעם, מוודאים שכל אחת נטמעת במלואה, מגרדים את דפנות הקערה לפי הצורך.
4. מנפים יחד את החומרים היבשים (סוכר, סוכר חום, מלח, סודה לשתייה וקמח) בקערה נפרדת.
5. מערבבים בהדרגה את התערובת היבשה עם תערובת החמאה-ביצה-תמצית וניל, עד לאיחוד.
6. מוסיפים פנימה תוך ערבוב את השוקולד צ'יפס.
7. גורפים ומניחים את הבצק על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
8. אופים 14–16 דקות, מסובבים את התבניות באמצע, עד שהמרכזים מתייצבים בדיוק.
אז הנה לכם - עוגיות שוקולד צ'יפס משלכם של סטארבקס, טריות מהתנור שלכם.
תגידו שלום לאושר תוצרת בית!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו