גבר בן 30 מאלבמה מועמד לדין בסעיפי אישום של סחר בסמים וסיכון ילדים, לאחר תקרית שבה היה מעורב בנו בן ה-9 חודשים בלבד. נעזרנו ב-ChatGPT כדי ללקט את הפרטים:
ב-10 ביולי הזעיק מדיסון ג’ו ריילי פרימן את המשטרה בעיר פאריש, לאחר שלדבריו השאיר את בנו הפעוט בן ה-9 חודשים ברכבו המותנע בזמן שקפץ לבקר חברים – וכשיצא הרכב נעלם, ואיתו הילד. המשטרה פתחה בסריקות מיידיות – ו-12 שעות אחר כך נמצא הרכב, ובתוכו התינוק, בריא וללא פגע. אלא שמציאת הרכב חשפה גם שסיפורו של האב היה שקר.
על פי משטרת פאריש, הרכב נמצא בצידו השני של הרחוב, בתחתיתה של סוללה, מכוסה בצמים מטפסים. לאחר החקירה התברר כי פרימן הגיע אל הבית בו שהה בזמן ‘היעלמות’ הרכב כדי לבצע עסקת סמים, שבמהלכה בישר לו הלקוח שהרכב שלו כבר לא נמצא מחוץ לבית. גם בתוך הרכב וגם בבית שבו התנהלה העסקה נחשפו ממצאים פליליים: סמים, תרופות מרשם גנובות ואף כלי נשק בלתי חוקי.
המשטרה המקומית עירבה במקרה גם את ה-FBI, ועצרה את פרימן, את הלקוח בן ה-45 שבביתו היה בזמן שהמכונית נעלמה וצעיר בן 19. המשטרה לא ציינה מה הקשר של הצעיר למקרה, אלא רק במה הוא מואשם: הפרעה לפעילות ממשלתית.
פרימן מוחזק במעצר עם ערבות בגובה 100,000 דולר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו