אחרי חודשים ארוכים, חברת התעופה האמריקנית יונייטד איירליינס נחתה הבוקר (ראשון) בנמל התעופה בן גוריון.
החברה שתפעיל טיסות ישירות בקו ניו יורק-תל אביב, המריאה אתמול בשעות הלילה מנמל התעופה ניוארק וכאמור, קצת אחרי השעה 08:00 בבוקר, נחתה בישראל.
זה קרה: חברת התעופה האמריקנית חזרה לישראל // צילום: חברת לאופר
חברת התעופה האמריקנית תפעיל טיסות יומיות בקו שבין ניו יורק לתל אביב והחל מ-29 במרץ, היא צפויה להכפיל את כמות הטיסות בקו ולעלות לשתי טיסות יומיות.
חברה אמריקנית נוספת שצפויה לחזור בקרוב לישראל היא דלתא איירליינס, שאמורה לחזור לישראל כבר ב-1 באפריל, עם טיסות יומיות ישירות בקו שבין ניו יורק לתל אביב.
בשלב זה, אין מידע ודאי בנוגע לתאריך חזרה של אמריקן איירליינס לישראל ולאחר החזרה של דלתא, צפויות ארבע חברות תעופה להפעיל טיסות ישירות בקו שבין ניו יורק לתל אביב והן: אל על, ארקיע, יונייטד ודלתא.
כזכור, גם ישראייר הגישה בקשה להפעיל טיסות ישירות בקו הזה. על פי המידע הנוכחי, החברה הגישה בקשה להפעיל טיסות ישירות לניו יורק החל מתחילת חודש יולי, במתכונת של שש טיסות בשבוע. הפעלת הטיסות הישירות של ישראייר לניו יורק נמצאת עדיין בתהליך ועוד לא אושרו באופן סופי ולא החלה מכירה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו