דיווח: LG תודיע על יציאתה משוק הסמארטפונים – ותפסיק לתמוך במכשירים

זמן להיפרד: ענקית הטכנולוגיה הדרום קוריאנית לא הצליחה למכור את חטיבת המובייל שלה – וצפויה להכריז על פרישה מתחום הסלולר באופן סופי • יש לכם סמארטפון של החברה? אתם עשויים להתאכזב • כל הפרטים

צילום: AP

ענקית הטכנולוגיה LG צפויה לאשר את יציאתה משוק הסמארטפונים בשבוע הקרוב – כך עולה מדיווח חדש בדרום קוריאה. לפי הפרסום, המשא ומתן עם קונים פוטנציאליים נכשל, וכעת החברה נערכת לסגור את חטיבת המובייל שלה באופן סופי. ככל הנראה, העובדים הנותרים יעוברו למפעל לייצור מכשירי חשמל ביתיים בעיר צ'נגוון.

החברה רשמה הפסדים של יותר מ-4.5 מיליארד דולר בחמש השנים האחרונות בחסות חטיבת המובייל שלה. לאור הנתונים העגומים, אנליסטים העריכו ש-LG תצמצם את פעילותה בתחום, תמכור אותו – ואף תסגור לחלוטין את החטיבה. בחודש ינואר הודתה ענקית הטכנולוגיה באופן פומבי כי היא שוקלת אפשרויות שונות.

צילום: AP
צילום: AP

כמו כן, על אף שהחברה הבטיחה מוקדם יותר השנה כי תשיק סמארטפון עם מסך נגלל, LG Rollable, עתה נראה שגם הייצור שלו יופסק, לצד מהדורות עתידיות שהיו צפויות לצאת. עם זאת, החברה צפוייה להתחייב להמשיך צפוי להמשיך לעדכן את מערכת ההפעלה ולשחרר עדכוני באבטחה, אך זה יהיה רק מס שפתיים.

בתקופה האחרונה האטה LG את כל מה שקשור בעדכונים למערכת ההפעלה אנדרואיד, ועל פי הערכות, לאחר יציאתה משוק המובייל באופן מוחלט, לא יהיה לה שום תמריץ להמשיך לשחרר עדכוני תוכנה ושיפורים, שכן רק מכשירים בודדים שורדגו לאנדרואיד 11.

יש לכם שאלות לכתב? מוזמנים לפנות אליו באמצעות חשבון האינסטגרם שלו

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר