המסכים המתקפלים שקיימים כיום מכילים למעשה זכוכית גמישה מיוחדת ועליה מודבק ציפוי שקוף ודק מאוד שאינו מסתיר את חוויית הצפייה אבל בהחלט משמש כמגן על הזכוכית הגמישה כדי שלא תישבר. להזכירכם, הזכוכית במכשירים המתקפלים אמנם גמישה אבל לא ניתנת לקיפול עם "שבר".
כעת, בחברת LG מתגאים בחומר המיוחד אותו פיתחו, שהוא למעשה זכוכית גמישה שאינה ניתנת לשבירה ובכך ניתן אפילו לקפל אותה בצורה מסוימת. הורדת הגורם הנוסף יהפכו את המכשירים המתקפלים לדקים יותר וקטנים יותר בעקבות הקיפול ההדוק יותר.
ענקית המסכים הקוריאנית אינה חושפת כמובן את תהליך הייצור של החומר המיוחד והיא מציינת שחומר זה יוכל לשמש במסכים של סמארטפונים, טאבלטים, מחשבים ניידים ומכשירים עם מסכים נגללים. אופיו של החומר גם מאפשר לקפל את המסך החוצה ולא רק פנימה בניגוד למכשירים המתקפלים של סמסונג.
המהלך של LG מבשר לנו למעשה שהמכשירים המתקפלים לא יהיו אופנה חולפת והשוק אכן צמא למכשירים מהסוג הזה ולא מן הנמנע שנזכה לראות יצרניות נוספות משתמשות בטכנולוגיה של LG ושל סמסונג למכשירים העתידיים שלהם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו