100 מיליון משתמשים ל־Moovit הישראלית: "היתה לנו שנה טובה"

כבוד ישראלי: יישומון התחבורה הציבורית דוהר קדימה, והכפיל את כוחו בשנה החולפת • מנכ"ל Moovit ניר ארז: "היעד: מיליארד משתמשים ב־4 שנים"

העולם נע איתה. Moovit // צילום: יח"צ // העולם נע איתה. Moovit

הנה אפליקציה ישראלית שלא צריכה לחשב מסלול מחדש. היישומון Moovit, המיועד לניווט באמצעות תחבורה ציבורית, נכנס מישראל ללבבות משתמשי הסלולר בכל העולם, והכפיל את מספר משתמשיו בשנה החולפת.

השבוע הודיעו מפתחי היישומון, כי הוא חצה לראשונה את רף 100 מיליון המשתמשים. זאת כאשר הוא מכסה כיום כ־1,700 ערים ב־79 מדינות ברחבי העולם, והיא תומכת ב־44 שפות. לאחרונה נבחרה Moovit על ידי אפל לאחת האפליקציות הטובות ביותר של שנת 2017.

"שנת 2017 היתה שנה חשובה עבורנו", אומר מנכ"ל Moovit, ניר ארז. לדבריו, "הכפלת מספר המשתמשים שלנו ל-100 מיליון תוך 12 חודשים מציבה את Moovit במסלול מואץ למיליארד משתמשים בתוך 4 שנים".

לוגו Moovit // צילום: יח"צ
לוגו Moovit // צילום: יח"צ

לוגו Moovit // צילום: יח"צ טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר