גיבור לא צפוי לדרבי של מילאן

לאוטרו כבש צמד ולוקאקו דרס את מילאן, אבל מאמן אינטר אנטוניו קונטה בטוח: כריסטיאן אריקסן היה הטוב מכולם

אריקסן (משמאל) מקדים את טונאלי. עזר לאינטר לשלוט בדרבי // צילום: אי.פי // אריקסן (משמאל) מקדים את טונאלי. עזר לאינטר לשלוט בדרבי

הדרבי המילאנזי היה חד צדדי אתמול. אינטר השתלטה עליו מהר, בין השאר בזכות שער מוקדם של לאוטרו מרטינס. זה נגמר עם 0:3 מוחץ, שהשאיר את מילאן המומה, ואת העיר מילאנו צבועה בכחול-שחור.

המחמאות באופן טבעי הלכו למרטינס שהשלים צמד ולרומולו לוקאקו, ששבר שיא - חמישה דרבים רצופים במילאנו שהוא כובש. עם זאת, מאמן אינטר, אנטוניו קונטה, בחר גיבור משלו לניצחון הגדול.

"אמרתי לכריסטיאן", התייחס קונטה לקשר הדני כריסטיאן אריקסן, "שהיתה זאת ההופעה הכי טובה שלו במדי הקבוצה עד כה. הוא עשה כל מה שביקשתי ממנו על המגרש".

קונטה פירט: "כשהיה צריך הוא שיחק במרכז, הצטרף להתקפה כשזיהה הזדמנות ותרם רבות להחזקת הכדור שעזרה לנו לשלוט במשחק. אני בטוח שהוא יכול להמשיך להשתפר, אבל כבר עכשיו הוא הוכיח את עצמו בכך שידע לבלוט".

אינטר פתחה פער של ארבע נקודות בפסגה מיריבתה העירונית, ונראית כמי שבשלה לקטוף את תואר האליפות, אחרי קרוב לעשור של אליפויות של יובנטוס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר