עם משולש התקפה כזה, הכל מתחבר. ליברפול הביסה היום (שבת) את ווטפורד בחוץ 0:5 אחרי תצוגה התקפית נהדרת בוויקארג' רואד.המנצח הגדול של המשחק הוא רוברטו פירמינו, שבתוספת הזמן השלים שלושער ולקח את הכדור הביתה.
החגיגה החלה כבר בדקה התשיעית, כאשר מוחמד סלאח בישל לסדיו מאנה את הראשון של האדומים. בדקה ה-37 פירמינו שם את הראשון שלו ולהפסקה ליברפול ירדה ביתרון 0:2.
במחצית השנייה המכבש המשיך לעבוד ולא עצר. פירמינו כבש את השני שלו בדקה ה-52 ושתי דקות לאחר מכן קיבלנו רגע קסם נוסף בחסות סלאח. המצרי קיבל כדור ברחבה מהברזילאי, ליהטט בשחקני ההגנה (בשער שהזכיר את מבצע הסולו מול מנצ'סטר סיטי) וכבש את הרביעי. שער פשוט נפלא לחלוץ.
כשכבר חשבנו שנגמר, פירמינו כבש את החמישי בתוספת הזמן, השלים שלושער (ובישול) וקבע את תוצאת המשחק.
כרגע, ליברפול עלתה זמנית לפסגה על חשבון צ'לסי עם 18 נק' לעומת 16 של הבלוז. ווטפורד וקלאודיו ראניירי, שקיוו אולי לצאת לדרך חדשה, ידעו שהמשימה תהיה כמעט בלתי אפשרית ואכן החלומות להפתיע התנפצו מהר מאוד.