ליברפול קרובה מאוד לזכות באליפות אנגליה, אבל במקביל גם כנראה בדרך לאבד שלושה כוכבים בקיץ אחד. מוחמד סלאח, טרנט אלכסנדר-ארנולד ו-וירג'יל ואן דייק, שלושה סמלים קרובים יותר לעזוב מאשר להישאר לאחר שלא האריכו את חוזהם וכעת, התקבל דיווח משמעותי לגבי הבלם ההולנדי.
העיתונאי הבלגי סאשה טבוליירי טען אמש (שני) כי "ואן דייק מרגיש שזמנו בליברפול תם - אחרי עזיבת יורגן קלופ בעונה שעברה, ייתכן שהשבועות הקרובים באדומים יהיו האחרונים שלו, שכן סיכום לא נראה באופק. אל הילאל הגישה ראשונה הצעה של 20 מיליון יורו נטו לעונה, אבל נראה שההולנדי יעדיף את ה-MLS על פני סעודיה".
טבוליירי הוסיף כי ארנה סלוט רוצה מאוד לראות את ניקו שלוטרבק, בלם דורטמונד מגיע לקבוצה. השוורצגלבן צפויים לדרוש עליו כ-60 מיליון יורו, משהו שלא יהווה בעיה גדולה מדי לאלופה המסתמנת של הפרמייר ליג.
שלוטרבק בעיני רבים נחשב לבלם העתיד של גרמניה, למרות שעד כה לא ממש הצליח להראות את זה מאז הגיע לצהובים-שחורים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו🆕🔁 @SkySportCH
— Sacha Tavolieri (@sachatavolieri) March 17, 2025
Les avenirs de Virgil Van Dijk, Arda Güler et Nico Williams, l'option Schlotterbeck... les infos #mercato du lundi, c'est par ici ⬇️https://t.co/EVUA3Ogqek #LFC #BVB #RMA #Inter #MilanAC