הכי דרמטי שאפשר: 2:4 ענק לברצלונה על אתלטיקו מדריד

לראשונה מאז הקלאסיקו, הכישרון בן ה-17 של הקטלאנים כבש בתוספת הזמן ועזר להאנזי פליק לבצע מהפך מפיגור 2:0 בדקה ה-70 • רוברט לבנדובסקי ופראן טורס (צמד) כבשו ראשונים, חוליאן אלבארס ואלכסנדר סורלות' הבקיעו לקולצ'ונרוס

פראן טורס ולאמין ימאל חוגגים. צילום: AP

ברצלונה הצליחה לשוב לפסגת הליגה הספרדית בצורה הכי דרמית שאפשר. הבלאוגראנה כבר היו בפיגור 2:0 בדקה ה-70 משערים של חוליאן אלבארס ואלכסנדר סורלות', אבל רוברט לבנדובסקי, פראן טורס ולאמין ימאל ביצעו מהפך בדרך ל-2:4, וכשיש לקבוצה עוד משחק ביד.

זה היה צמוד מהרגע הראשון. אותו לאמין ימאל רשם החמצה מסמרת שיער בדקה החמישית וכל הסימנים הראו כי מדובר על ניצחון ביתי של אתלטיקו במטרופוליטנו, אבל כפי שזה נראה כרגע, כל משחק בין שתי הקבוצות יהיה מותח במיוחד. 

אחרי שאתלטיקו ביצעה מהפך בסיבוב הקודם ו-4:4 במשחק הראשון של חצי גמר הגביע, הגיע תורה של ברצלונה לעשות את המהפך. הקטלאנים העלו את מאזנם ל-60 נקודות, בדומה לריאל מדריד, כאשר יש לה להשלים משחק נגד אוססונה שנדחה בעקבות מות הרופא. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הקולצ'ונרוס יכולים להרגיש מאוד מאוכזבים. באותו שבוע בו הודחו מליגת האלופות הם אולי גם איבדו את הסיכוי לאליפות. בליגה הספרדית אמנם הכל פתוח, אבל ברצלונה שוב הוכיחה מאיזה חומר היא עשויה. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר