מכת ברק קטלנית: שחקן נהרג במהלך משחק כדורגל בפרו

ההתמודדות בליגת החובבנים הסתיימה באופן טרגי, כשלצד ההרוג נפצעו מספר שחקנים, כולל אחד באורח קשה • "תנאי מזג האוויר היו סוערים ומסוכנים" • צפו ברגע פגיעת הברק במגרש

רגע פגיעת הברק במגרש ובשחקנים. צילום: X

משחק כדורגל במסגרת ליגת חובבנים בפרו הסתיים באסון גדול. קבוצות חובנטוד בייביסטה ופמיליה צ'וקה עלו לכר הדשא בתנאי מזג אוויר סוערים במיוחד והחליטו לקיים את המשחק בכל זאת. הם הספיקו לשחק 23 דקות בדיוק, עד שמכת ברק מוטטה כמעט את כל מי שנכח באצטדיון בעיר ג'ונין.

כתוצאה ממכת הברק, נהרג שחקנה של חובנטוד, חוסה דה לה קרוס, כשלצידו נפצעו מספר שחקנים נוספים, אחד מהם באורח קשה, כשהוא סובל מכוויות רבות על גופו ומאושפז מורדם בבית החולים.

"תנאי מזג האוויר היו סוערים ומסוכנים, המשחק הזה לא היה צריך להתקיים", נכתב ברשתות החברתיות אחרי היוודע דבר מותו של דה לה קרוס, "איך אפשרו להם להיות חשופים בזמן של סופת רעמים וברקים". צפו ברגע פגיעת הברק במגרש.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר