בזמן שבאירופה מתאבלים: נחשפה סיבת המוות של הכדורגלן היווני

שחקן פנאתינייקוס ג'ורג' באלדוק נמצא מת בבריכה בביתו באתונה, וזאת כאשר הוא בן 31 בלבד • כעת לאחר שנתיחה בוצעה לגופתו, מתגלה מה אירע לפני שליבו נדם • וגם: האם תיתכן התפתחות משמעותית בחקירה?

באלדוק במדי נבחרת יוון. צילום: AP

עולם הכדורגל הוכה הלם אמש (רביעי) לאחר היוודע מותו של שחקן פנאתינייקוס האנגלי-יווני ג'ורג' באלדוק שנמצא ללא רוח חיים בבריכה בביתו באתונה, וזאת כאשר הוא בן 31 בלבד.

היום פרסמו בתקשורת היוונית כי לפי הערכה ראשונית של הגורמים הרפואיים שהיו במקום, באלדוק מת במשך חמש שעות לפחות עד שנמצאה גופתו בבריכת השחייה, כאשר המשטרה המקומית מעריכה כי היה אדם שני בביתו של באלדוק, שכנראה עזב לפני מותו וההערכה כי ברגע שהוא יאותר, הדבר יוכל לעזור בחקירת המוות.

בנוסף,  בוצעה נתיחה לגופתו של באדלוק ולאחר שהושלמו הבדיקות, נמצא כי סיבת המוות היא טביעה, כאשר כעת בודקים האם היו בדמו אלכוהול או סמים - הליך שייקח מספר ימים נוספים. עם הוצאתו מהמים הגוף שלו פלט נוזלים - דבר נפוץ לאחר שאנשים טובעים וסובלים ממים שנכנסו לריאות שלהם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בינתיים ביוון ובאנגליה, שם שיחק מספר שנים במדי נוטינגהאם פורסט מתאבלים על האבידה. "הלם גדול הכה אותנו", נכתב בכלי התקשורת ביוון, "העצב הכבד עטף אותנו. זו טרגדיה נוראית ובלתי נתפסת. רק לפני שלושה ימים הוא עוד שיחק כדורגל בדרבי נגד אולימפיאקוס ועכשיו הוא איננו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר