"לא אחתום על חרא הומואי כזה": החלוץ הגרמני גרם לסערה והושעה ע"י קבוצתו

מחלקת השיווק של וולפסבורג ביקשה מכמה שחקנים לחתום על פריטים, כדי שיעמדו למכירה פומבית לצורך תחרויות ברשתות החברתיות וקמפיינים לצדקה, אבל קווין ברנס התבטא בצורה בוטה והושעה עד הודעה חדשה מהסגל של רלף האזנהוטל • בגרמניה ביקרו את השחקן בחריפות

ברנס . צילום: EPA

חלוץ וולפסבורג, קווין ברנס, הושעה על ידי המועדון לאחר שהתבטא בצורה הומופובית. המקרה אירע בשלהי ספטמבר, כשמחלקת השיווק של וולפסבורג ביקשה מכמה שחקנים לחתום על פריטים, כדי שיעמדו למכירה פומבית לצורך תחרויות ברשתות החברתיות וקמפיינים לצדקה, בין היתר גם כתמיכה בקהילה הלהט"בית.

ב"בילד", כלי התקשורת המוביל בגרמניה חשף כי ברנס התבקש לחתום על חולצת משחק רשמית ייחודית המשלבת את צבעי הקשת, אולם ברנס, כך נטען, סירב לחתום עליה ואף אמר: "לא אחתום על חרא הומו כזה". ההערות שלו הבהילו מאוד את עובדי המועדון ולאחר שאנשי ההנהלה שמעו על כך הם החליטו להשעות אותו עד הודעה חדשה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

וולפסבורג הגיבה לנושא והוציאה הודעה בה נכתב: "האירוע טופל מיד באופן פנימי, וולפסבורג מדגישה כי היא מודעת לאחריותה החברתית. המועדון ועובדיו מייצגים גיוון וסובלנות, ערכים בסיסיים כמו כבוד, יושר ופתיחות תמיד היו מעוגנים היטב בפילוסופיה של המועדון". ברנס עצמו הגיב: "זה היה ממש לא בסדר, אני רוצה להתנצל על כך, אני מבקש להבהיר שאני לא רוצה להתייחס לנושא יותר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר