האוהדים הטורקים עם שלטי ענק למען הפלשתינים, אופ"א תתייחס?

במהלך פלייאוף מוקדמות ליגת האלופות, אוהדי גלאטסראיי תלו שני שלטים: "שחררו את פלשתין, האנושות איבדה את מצפונה בעזה" • אופ"א לא פעלה להסרת השלטים על אף שנתלו שעות לפני המשחק, תקנוס את הטורקים כפי שהענישה את סלטיק?

אילקאיי גונדואן מוצג מחדש במנצ'סטר סיטי / מנצ'סטר סיטי

עונה חדשה בכדורגל האירופאי נפתחה, אך מפגני התמיכה בפלשתינים במגרשים השונים עדיין כאן. הערב (שלישי), באופן לא מפתיע במיוחד, זה קרה באיסטנבול במשחקה של גלאטסראיי מול יאנג בויז בפלייאוף מוקדמות ליגת האלופות.

האוהדים הטורקים הניפו שני שלטי ענק מאחורי השערים שמבהירים למי שהיה ספק באיזה צד הם בסכסוך עם ישראל. מאחורי שער אחד נתלה שלט עם הסלוגן המוכר "שחררו את פלשתין", ומאחורי השער הנגדי נכתב על השלט כי "האנושות איבדה את מצפונה בעזה".

מספר שעות לפני המשחק צולם סרטון של האצטדיון ריק מהאוהדים והשלט כבר היה תלוי ביציע, כך שלאופ"א היה מספיק זמן עד המשחק כדי לפעול להסרתו. בכל אופן, כעת נמתין לראות האם אופ"א תעניש את הקבוצה הטורקית. בשנה שעברה כשאוהדי סלטיק נופפו בדגלי פלשתין רבים במשחק ליגת האלופות, שבועות בודדים אחרי 7 באוקטובר, הסקוטים נקנסו ב-19 אלף דולר.

שלטי התמיכה של אוהדי גלאטסראיי בפלשתין, צילום: מתוך X
שלטי התמיכה של אוהדי גלאטסראיי בפלשתין, צילום: מתוך X

האצטדיון הריק שעות לפני המשחק עם שלט התמיכה בפלשתינים:

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר