מנור סולומון עבר שנה לא פשוטה. הוא נפצע והושבת כמעט לעונה שלמה מהמגרשים והתקשה למצוא את מקומו בסגל של טוטנהאם, אצלה הוא חתום על חוזה עד 2027. הישראלי שיחק במשחקי ההכנה הראשונים, אבל כלל לא נרשם לסגל במשחק הראשון של הליגה מול לסטר ונמצא בדרכו החוצה בהשאלה.
עיתונאי ההעברות פבריציו רומנו סיפק הצצה לתוך ההחלטות של סולומון לעונה הקרובה. הוא כן מחפש יעד חדש באנגליה והמטרה שלו היא להישאר שם, אבל לצאת מטוטנהאם שם הוא לא אמור לקבל הזדמנות.
רומנו דיווח כי חטאפה מהליגה הספרדית רצתה להשאילו, אבל הוא הפיל את העסקה במטרה למצוא קבוצה בממלכה. הרצון הוא כמובן להישאר בפרמייר ליג, אבל גם ירידה לקבוצת צ'מפיונשיפ שאמורה להתחרות על העלייה יכולה להיות טובה עבור הישראלי, במטרה שיחזור לקבל דקות ולהציג את היכולת הטובה שהביאה לו את החוזה בספרס.