שיאנית הזכיות. בתום הארכה ודרמה גדולה, נבחרת ארגנטינה זכתה הבוקר (שני) בקופה אמריקה 2024 אחרי ניצחון 0:1 מול קולומביה הנהדרת בזכות שער של לאוטרו מרטינס בדקה ה-112. מסי נפצע וירד בדמעות לספסל.
בכך האלביסלסטה, שהחזיקה בשיא הזכיות יחד עם אורוגוואי, ניצבת בפסגה עם 16 כאלו בסך הכל. יריבתה בגמר חיפשה להניף את התואר לראשונה מזה 23 שנים ואחרי טורניר נהדר, ללא הצלחה.
מלבד הזכייה, כל עולם הכדורגל ובפרט בארגנטינה יעסקו כעת בשאלת משחקו האחרון של ליאו מסי במדי ארגנטינה - כן או לא. רבות דובר לפני הטורניר האם אכן יפרוש באופן סופי מהנבחרת וכעת נחכה לראות האם זה גם יקרה. מי שכן שיחק את משחקו האחרון במדי האלביסלסטה הוא אנחל די מריה, מאגדות הנבחרת.
🏆 #CopaAmérica
— 🇦🇷 Selección Argentina ⭐⭐⭐ (@Argentina) July 15, 2024
🔥¡¡CAMPEONES OTRA VEZ!!🔥
La Copa se queda en casa 🇦🇷 pic.twitter.com/IrlUCApOCr
ארגנטינה קטעה רצף מדהים של 28 משחקים ללא הפסד של נבחרת קולומביה. בנוסף מסי, שלמרות הפציעה המדאיגה סיים את המשחק עם חיוך, סגר מעגל כשזכה בתואר גם על אדמת מיאמי - העיר שכזכור עבר אליה לפני כשנה.