לאחר שרכבו התהפך: חייו של אלוף העולם לשעבר ניצלו

על פי הדיווחים, דונגה, שהניף כקפטן ברזיל את הגביע ב-1994, נפצע באורח קל, יחד עם אשתו, בעקבות תאונת דרכים מרובת נפגעים • בתקשורת המקומית טוענים: נבדק אם נהג תחת השפעת אלכוהול

שוער ברזילאי נורה ברגלו במהלך משחק על ידי שוטר צבאי

תאונת דרכים מרובת נפגעים עומדת בראש הכותרות בתקשורת הברזילאית, זאת לאחר ששניים המעורבים בה הם כוכב הכדורגל לשעבר, דונגה, ואשתו. על פי הדיווחים, הרכב של הזוג התהפך והשניים נפצעו באורח קל, טרם פונו לבדיקות בבית החולים. במשטרה אישרו את הדיווח.

דונגה בן ה-60, שהוביל את נבחרת ברזיל כמאמן לשתי זכיות בקופה אמריקה, וגם היה הקפטן שהניף את גביע העולם ב-1994, נבדק לאחר התאונה בחשד כי נהג תחת השפעת אלכוהול. הוא לא היה הנהג היחיד שעבר את הבדיקה הזו, ולפי התקשורת המקומית לא נמצאה ראיה לכך שכדורגלן העבר שתה לפני שהתיישב מאחוריי ההגה.

את הרשתות החברתיות מילאו במהירה איחולי החלמה לדונגה ואשתו שנכתבו על ידי אוהדי הנבחרת ומעריצים. "הקפטן של הזכייה הרביעית שלנו ראוי לכל הכבוד. אני מקווה שהוא ואשתו יתאוששו מהר", סיכם אחד הגולשים את דעת הקהל בברזיל.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר