צפו: איש צוות החליק ופצע את קפטן נבחרת ספרד בסיום חצי הגמר

אוהד הלבוש בחולצה של נבחרת טורקיה פרץ לדשא והגיע לאזור בו הספרדים חגגו, אחד מאנשי הצוות שניסו לבלום אותו פגע באלברו מוראטה • החלוץ החזיר את ברכו, צלע ונראה כאוב ומתוסכל בהמשך החגיגות

מתחם האוהדים בדורטמונד מפונה / דניאל לוי

יותר מדי פעמים במהלך יורו 2024 ראינו אוהדים פורצים לדשא במהלך משחקים ובסיומם, כאשר האבטחה באצטדיונים בגרמניה לא מצליחה לשים סוף לתופעה. אמש (שלישי) בסיום חצי הגמר בין ספרד לצרפת במינכן, אירוע שכזה הוביל בעקיפין לפציעתו של אלברו מוראטה, קפטן נבחרת ספרד.

הספרדים חגגו את ה-1:2 ואת ההעפלה לגמר, כשלפתע התפרץ אוהד שלבש חולצה של נבחרת טורקיה לאזור הסמוך לשער שבו התכנסו השחקנים הספרדים. מספר אנשי צוות רצו לדשא כדי לתפוס אותו, ואחד מהם החליק ופגע בחוזקה ברגלו של מוראטה. הספרדי אמנם לא נפל, אך החזיק לאחר מכן את הברך.

נראה שהכאב לא היה רגעי עבור החלוץ. מספר דקות לאחר מכן צוות הנבחרת ערך מעין משמר כבוד מאולתר לשחקני הנבחרת. בעוד מרבית השחקנים היו באופן טבעי מחויכים ומאושרים, מוראטה צלע ונראה כאוב. חרף הכאב, בדיווחים ראשוניים נטען כי אין סכנה שהקפטן יחמיץ את גמ היורו ביום ראשון.

איש צוות פוגע באלברו מוראטה, צילום: Getty Images
אוהד פורץ למגרש בסיום חצי גמר היורו, צילום: AP
אלברו מוראטה ולצידו איש הצוות שפגע בו, צילום: Getty Images
אלברו מוראטה ולצידו איש הצוות שפגע בו, צילום: Getty Images
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אלברו מוראטה כאוב במהלך החגיגות של נבחרת ספרד, צילום: Getty Images
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר