ליאו מסי זכה בכל תואר אפשרי. הוא היה אלוף ספרד עם ברצלונה, איתה זכה גם בגביע הספרדי וכמובן בליגת האלופות. הוא זכה באליפות צרפת עם פ.ס.ז' והכי חשוב, זכה בגביע העולם עם ארגנטינה, איתה הוא משחק בימים אלו בקופה אמריקה, עוד תואר באוסף הבלתי נגמר שלו.
לפרעוש יש גם תארים שאינם קשורים לכדורגל, שקשורים בעיקר לכסף הגדול שהוא עשה לאורך הקריירה הארוכה שלו, אבל כעת נראה שהוא מעורב במירוץ לתואר נוסף ומפתיע במיוחד - נשיאות איראן. זו אמנם לא בדיחה, אבל זה בעיקר קמפיין שספק רב אם מסי כלל שמע עליו.
אחרי מותו בתאונת מסוק של נשיאה הקודם של מדינת האויב, איברהים ראיסי, הבחירות שם בשיאן, ואחד המועמדים לתפקיד, נציג הרפורמיסטים מסעוד פזשקיאן זכה לתואר "המסי של הפוליטיקה" ורץ על הטיקט הזה. תומכיו מנסים להגביר את הפופולריות שלו על הגב של שחקן הכדורגל הטוב בעולם, כששלטים של השניים, זה לצד זה, מונפים בעצרות של פזשקיאן. האם זה יספיק לו לאליפות סליחה, לנשיאות?
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו