ז'וזה מוריניו גנב את ההצגה בגמר: "ג'וד בלינגהאם, בוא לפנרבחצ'ה"

הפורטוגלי מונה רשמית למאמן פנרבחצ'ה, תוך כדי שעבד כפרשן בגמר ליגת האלופות • המסר לטורקים, התמונה עם אמו של האנגלי, התשובה האייקונית לשאלה על ספר הטלפונים והחיבוק עם מאמן דורטמונד • כל הקטעים שאסור לפספס מהלילה המיוחד של "המיוחד"

אוהדי ריאל מדריד מתכוננים לגמר ליגת האלופות בלונדון

שחקני ריאל מדריד ובורוסיה דורטמונד היו כמובן הגיבורים הראשיים של גמר ליגת האלופות, שהסתיים אמש (שבת) ב-0:2 לבלאנקוס. עם זאת, היה עוד אדם אחד שלא מגיע משתי הקבוצות, שגנב את ההצגה לאורך כל הערב כפי שהוא ידע לעשות כל כך טוב במהלך הקריירה - ז'וזה מוריניו.

כבר ביום השישי דיווחו בכל אירופה כי הפורטוגזי סיכם על חוזה לשנתיים, ואתמול זה הפך לרשמי כשההודעה יצאה במהלך הגמר. מוריניו עצמה נכח בגמר בוומבלי, שם שימש כפרשן עבור ערוץ TNT, והוא שלח מסר לאוהדי פנר לקראת המפגש הראשון איתם היום באיסטנבול.

מוריניו נצפה בסיום עם משפחתו של ג'וד בלינגהאם, אחד מכוכבי ריאל מדריד, והמפגש הזה סיפק רגעים משעשעים למדי. "המיוחד" צחק עם האנגלי וקרא לו להצטרף אליו בפנרבחצ'ה, זאת לאחר שג'וד ביקש ממוריניו להצטלם עם אימו ש"העריצה אותו במשך שנים". המאמן גם נתן כבוד לצד המפסיד, ובסיום המשחק חיבק את מאמן דורטמונד אדין טרזיץ' ושוחח איתו ארוכות.

רגע מצחיק נוסף התרחש בשיחה בין מוריניו לעמיתו לצוות ב-TNT, בלם העבר ריו פרדיננד. האנגלי שאל אותו מי האדם הכי מפורסם שהמספר שלו שמור אצלו בטלפון, ומוריניו השיב: "כרגע זה הנשיא של פנרבחצ'ה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר