ביום שבת מנצ'סטר יונייטד תפגוש את מנצ'סטר סיטי בגמר הגביע האנגלי, שנה שנייה ברציפות באצטדיון וומבלי ועל פי הדיווחים בתקשורת, יהיה זה המשחק האחרון של אריק טן האח כמאמן השדים האדומים.
לפי ג'אנלוקה די מארציו, העיתונאי האיטלקי המוערך של "סקיי" איטליה, ראשי יונייטד ובראשם הבעלים הטרי סר ג'ים רטקליף, החליטו כי טן האח יסיים את תפקידו גם אם ינצח בדרבי העירוני. טן האח הגיע מאייאקס אחרי שרשם תקופה נהדרת בקבוצה ההולנדית וכעת אחרי שנתיים מאכזבות במיוחד, הוא ישלם את המחיר על התוצאות ועל כך שהקבוצה סיימה את העונה במקום השמיני, מה שקבע כי לא תשחק בעונה הבאה במפעל אירופי.
🚨 BREAKING: Erik ten Hag is set to leave Manchester United this summer.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 22, 2024
✍️@DiMarzio pic.twitter.com/fvagZ0CE0p
לפי די מארציו, בפנקס של ראשי יונייטד נמצאים שלושה מועמדים לרשת את טן האח. הראשון הוא מאוריסיו פוצ'טינו שנפרד ביום שלישי מצ'לסי בהחלטה הדדית, קירן מקנה בן ה-38, שנבחר למאמן העונה בצ'מפיונשיפ לאחר שהוביל את איפסוויץ' בחזרה לפרמיירליג ומאמנה היוצא של ברייטון - רוברטו דה זרבי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו