בתיווך ישראלי: ראשי ברצלונה נפגשו בלונדון עם מחליפו המיועד של צ'אבי

דקו ובויאן קרקיץ' המריאו לבירת לונדון וישוחחו עם האנזי פליק וסוכנו פיני זהבי על האפשרות שייאמן את הקטאלנים במקומו של המאמן, שעשוי לקבל בימים הקרובים הודעת פיטורים מז'ואן לאפורטה

צ'אבי וז'ואן לאפורטה. צילום: AFP

התפתחות מעניינת. לפי דיווחים בתקשורת הספרדית, המנהל הספורטיבי של ברצלונה, דקו ועוזרו בויאן קרקיץ', נפגשו עם האנסי פליק וסוכנו הישראלי פיני זהבי בלונדון על מנת לקדם את מינויו של המאמן בתור מחליפו של צ'אבי.

לפי הדיווחים, הנשיא ז'ואן לאפורטה עשוי לפטר את צ'אבי בשבוע הבא, ופליק נחשב למועמד הבכיר מבחינת לאפורטה וקברניטי המועדון כמחליפו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

רשימת המועמדים כוללת גם את מאמן בארסה ב', רפאל מארקס, תומאס טוכל שסיים את דרכו בבאיירן מינכן, רוברטו דה זרבי שעזב את ברייטון וטיאגו מוטה שהצעיד את בולוניה לעונה נהדרת. פליק זכה בעונת 2019/20 יחד עם באיירן מינכן בטרבל היסטורי, לאחר מכן נכשל בנבחרת גרמניה וכעת מחפש אתגר חדש בקריירה. כבר לפני מספר חודשים סופר בתקשורת הספרדית כי הוא לומד ספרדית ורוצה מאוד להגיע לקטאלוניה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר