עם דמעות בעיניים: הפציעה שעלולה לגמור לטיבו קורטואה את הקריירה

השוער הבלגי של ריאל מדריד עמד לחזור למגרשים אחרי שבעה חודשים, אבל קרע שוב את המיניסקוס, הפעם בברך ימין • צפוי להיעדר לפחות חודשיים • האם הבלאנקוס יחכו לו

טיבו קורטואה. חוסר מזל מעציב. צילום: אי.אף.פי

עוד לפני שנפתחה עונת 2023/2024 סבל טיבו קורטואה מפציעה קשה כשקרע את המיניסקוס בברך שמאל. הוא נאלץ לעבור ניתוח כמו גם תהליך שיקום ארוך שהגיע בימים אלה לסיומו, שבעה חודשים אחרי שהחל. בריאל מדריד נשמו לרווחה והתכוננו לקאמבק שלו מיד אחרי פגרת הנבחרות.

ליאב נחמני בדיווח מבודפשט

השוער בלט באימונים ולקרלו אנצ'לוטי היה ברור שקפה ואנדריי לונין צריכים לפנות לו את הבמה לבלגי המנוסה, אבל כנראה שהגורל אינו לצידו של קורטואה, שגמר היום (שלישי) את העונה אם לא מעבר לזה, אחרי שבמהלך אימון של ריאל נפצע שוב בצורה קשה, עם קרע חלקי במיניסקוס, הפעם בברך ימין.

על פי ההערכות הראשונות בבלאנקוס, קורטואה, שיצא ממתחם האימונים שהוא ממרר בבכי, בחוץ לפחות לחודשיים הקרובים, והחשש מבחינתו הוא שהפעם בריאל מדריד לא יחכו לו, ושגם קבוצות צמרת אחרות יחששו לקחת איתו סיכון. אחרי הכל, מדובר בשוער שיחזור מהפציעה בגיל 32 ונחשב ל"שביר". 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר