צ'אבי, מאמן ברצלונה, אמר אתמול (רביעי) אחרי העלייה לרבע גמר ליגת האלופות עם ניצחון 1:3 על נאפולי בגומלין: "הייתה הרבה ביקורת לא הוגנת כלפינו, קראו לנו ה'ליצנים של ליגת האלופות'".
דווקא באחד הרגעים המאושרים שלו כמאמן, צ'אבי שהודיע כי יסיים את תפקידו בתום העונה, ענה למבקרים: "יש יותר מדי לחץ על השחקנים. היום זה היה כמו הטלת מטבע, אולטימטום. אמרתי לשחקנים שלי להירגע, שאף אחד לא ימות".
"היינו צריכים להיות טובים יותר מנאפולי והיינו, אנחנו יכולים להיות גאים. זה אחד הרגעים הכי טובים שלי כמאמן בארסה", אמר. "אנשים לא האמינו לי. אמרתי שהקבוצה תשתחרר אם אודיע על החלטתי לעזוב בתום העונה. אז מה עכשיו? אנחנו ברבע הגמר".
Xavi: "People didn't believe me. I said that the team would be liberated if I announced my decision to step aside at the end of the season. So what now? We're in the quarter finals, as one of the top 8 teams in Europe. Today we showed that we're a Champions League level team." pic.twitter.com/Cd4eT6sXJD
— Barça Universal (@BarcaUniversal) March 12, 2024
לא מעט שבחים קיבל למין ימאל בן ה-16, שאמנם לא היה מעורב בשערים, אבל היה חתום על מהלך אדיר שהוביל לשער השני של ז'ואאו קאנסלו. גם פאו קוברסי, עדיין לא בן 18 רשם משחק נהדר והוביל את הקבוצה שלו להישג.
"קובארסי מדהים. הוא היה השחקן הכי טוב במשחק", פרגן סרג'י רוברטו לבלם הצעיר, "הוא לא מפסיק להפתיע אותנו. שמינית גמר ומשחק ככה... הוא שחקן שצריך להיות פה לכל החיים. צנוע ועובד קשה. כשאומרים שזה יותר ממועדון, זה בגלל דברים כאלה. אנחנו צריכים אווירה כזאת בכל משחק".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו