בזמן שנבחרת איראן מתכוננת למשחק הפתיחה שלה בגביע אסיה, בו תפגוש הערב (ראשון) בקטאר את נבחרתה של פלשתין, טהרן סוערת עקב פרשה של הטרדה מינית נוראית באחת מקבוצות הכדורגל במזרח העיר, שהגיעה עד לבית המשפט.
קטאר מתכוננת לפתיחת אליפות אסיה בכדורגל | רויטרס
מאמן בקבוצת נערים בגילי 12-13, נעצר לאחרונה בחשד כי הטריד מינית שחקנים צעירים, אותם נהג להזמין לביתו, שם תקף אותם מינית, נגע באיבריהם המוצנעים ואף תיעד אותם בצילומי עירום. תלונה של אחד ההורים, שהעיד שילדו הפך לאלים, הובילה לפשיטה על ביתו של המאמן, שם נמצאו כל הראיות.
הגבר בן ה-40, שזו הפעם השנייה שנחשד בהטרדת קטינים (בפעם הראשונה נמצא זכאי), נמצא על ידי בית המשפט בטהרן כאשם במעשים שיוחסו לו, והשופטים נענו לבקשת משפחות הילדים המותקפים ופסקו על גזר דין מוות למאמן הכדורגל.
הנידון למוות התעקש בעדותו: "רק צחקתי עם הנערים. לא עשיתי משהו רע. לא פגעתי באף אחד". השופטים, כפי שניתן להבין, לא התרשמו במיוחד מדבריו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו