אוסקר גלוך בדרך להפוך לשחקן הישראלי היקר בכל הזמנים ולשחקן שיכניס את הרווח הכי גדול אי פעם לרד בול זלצבורג, יותר אפילו מארלינג הולאנד ודומיניק סובוסלאי, שמשחקים כיום במנצ'סטר סיטי וליברפול. עלי פי Football Insider, שפרסמו בתחילת השבוע על ההתעניינות של אסטון וילה בכישרון הישראלי, מדווחים הבוקר (רביעי) כעת הפתעת העונה באנגליה שוקלת להגיש הצעה שתנוע בין 40-50 מיליון יורו עבור הקשר המוכשר של נבחרת ישראל .
אלופת אוסטריה לא רוצה למכור את גלוך כעת והיא מקווה שהוא יישאר לפחות עד תום העונה הנוכחית, על אף שהעונה האירופית שלה הסתיימה אתמול, אבל ככל הנראה אם היא תקבל הצעה שכזאת, היא לא תסרב. כזכור בתחילת השבוע פורסם בבלוג ההעברות כי "אסטון וילה של אונאי אמרי סימנה את הכישרון הסנסציוני של רד בול זלצבורג, אוסקר גלוך, לקראת חלון ההעברות הקרוב. גלוך בן ה-19 מסומן כאחד הכישרונות הגדולים באירופה והוא מבוקש בקבוצות גדולות נוספות שעוקבות אחריו".
וילה נכון לעכשיו נחשבת לסנסציה הגדולה ביותר העונה בכדורגל האירופי (יחד עם ג'ירונה הספרדית), ממוקמת במקום השלישי בטבלת הליגה האנגלית במשחק של שתי נקודות בלבד מליברפול המוליכה ובשבוע שעבר גברה תוך מספר ימים על מנצ'סטר סיטי ועל ארסנל. היא שברה את רצף הניצחונות הביתיים שלה עם 15 כאלה, שרצף שהחל בעונה שעברה ועד כה נראה כי אונאי אמרי בדרך לקחת את המועדון מברמינגהם לעונה חלומית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו