אנדי הרצוג וטיבו קורטואה תמכו בישראל, אצטדיון וומבלי יואר כמחווה?

מאמן נבחרת ישראל לשעבר ושוער ריאל מדריד שנשוי לישראלית מישל גרציג הביעו את תמיכתם לאור הלחימה עם החמאס • בהתאחדות האנגלית שוקלים להאיר את האצטדיון המיתולוגי בצבעי כחול-לבן במשחק הידידות מול אוקראינה

טיבו קורטואה. צילום: EPA

בזמן שישראל מתמודדת במלחמה עקובה מדם עם החמאס ומהיום (שני) גם עם חיזבאללה, דעת הקהל בעולם היא דבר חשוב מאוד עבור ויש לא מעט אנשים שמנסים לסייע לנו עם ההסברה.

מאמנה האוסטרי לשעבר של נבחרת ישראל, אנדי הרצוג, העלה היום פוסט באינסטגרם וכתב: "היו לי שנתיים נפלאות בישראל כמאמן לאומי וכחבר. בהצלחה".

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Andi Herzog (@herzerl10)

מאמן מכבי תל אביב לשעבר, שוטה ארבלדזה, שלח גם הוא מכתב לצהובים וכתב: "זה הכאב הכי גדול לראות ילדים, בני נוער וזקנים מתים במתקפה הברוטלית והלא מוצדקת על ישראל. בו באותו זמן, זה לא משתווה לאחידות והכוח שהאנשים בישראל מראים ברגעים הקשים הללו. אנחנו אבלים על מאות מתים ומאחלים בריאות והחלמה לניצולים. אני מקווה שהתקופה הקשה הזו תסתיים במהרה ושכל הנעדרים יתאחדו עם משפחותיהם. אני מאחל למשפחת מכבי תל אביב ואוהדיה, ולכל אזרחי ישראל שיהיו סבלניים ואמיצים. מתפלל למענכם, אוהב, שוטה ארבלדזה".

כמו כן, שוער ריאל מדריד ונבחרת בלגיה, טיבו קורטואה שנשוי למישל גרציג הישראלית העלה סטורי באינסטגרם שבו רשם: "אני מאוד עצוב נוכח המצב הנוכחי. אני שולח אהבה ותמיכה לכל חבריי ומשפחתי בישראל, תוך תקווה שהסיוט הזה יסתיים בקרוב".

בתוך כך, באנגליה שוקלים גם כן לתמוך בישראל וחושבים להאיר את הקשת שמעל אצטדיון וומבלי בצבעי דגל ישראל לפני משחק הידידות של הנבחרת מול אוסטרליה בשישי הקרוב, כך דווח ב"דיילי מייל". ראשי ההתאחדות האנגלית חוששים מתגובות של פרו פלשתינים שגרים בלונדון ובימים הקרובים יהיה אינדיקציה אם אכן הדבר יקרה.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר