שער ניצחון בתוספת הזמן וחגיגות במינכן ובלונדון: ערב ענק בליגת האלופות

ג'וד בלינגהאם העניק לריאל מדריד 0:1 על אוניון ברלין בדקה ה-94 • 3:4 משוגע לבאיירן מינכן על מנצ'סטר יונייטד • ארסנל דרסה 0:4 את פ.ס.וו איינדהובן • וגם: שאר התוצאות

ג'וד בלינגהאם. מי אם לא הוא. צילום: AFP

העתיד שלה. ג'וד בלינגהאם העניק הערב (רביעי) 0:1 דרמטי לריאל מדריד מול אוניון ברלין בפתיחת שלב הבתים של ליגת האלופות עם שער ניצחון בדקה ה-94.

אוניון ברלין ראתה כבר איך היא משיגה נקודה ראשונה אי פעם בצ'מפיונס, ועוד מול אלופת אירופה לשעבר, אך האנגלי בן ה-20 ניצל את החולמנות של ההגנה הגרמנית ומקרוב קבע את תוצאת המשחק, רגע לפני שריקת הסיום.

ג'וד בלינגהאם. שער ניצחון בדקה ה-94, צילום: EPA

עם דניאל פרץ על הספסל, באיירן מינכן חגגה עם 3:4 משוגע בבית על מנצ'סטר יונייטד. לירוי סאנה (28) כבש ראשון, סרג' גנאברי (32) הכפיל, הארי קיין כבש את השלישי בפנדל מדויק (54) ומאטיס טל נעץ את הרביעי בתוספת הזמן (92). רסמוס הוילונד (49) צימק, וצמד מאוחר של קאסמירו (88, 95) רק הלחיץ מעט את הבווארים.

הארי קיין. גם הוא השתתף בחגיגה של באיירן מינכן, צילום: AP

בלונדון, ארסנל עם הצהרת כוונות ברורה לא ריחמה על פ.ס.וו איינדהובן עם 0:4 מוחץ. בוקאיו סאקה (8), לאנדרו טרוסאר (20), גבריאל ז'סוס (38) ומרטין אודגור (70) היו אחראיים לחגיגה הגדולה.

מרטין אודגור. ארסנל התפוצצה, צילום: AP

שאר תוצאות הערב:

גלאטסראיי - פ.צ קופנהאגן 2:2

סביליה - לאנס 1:1

בראגה - נאפולי 2:1

ריאל סוסיאדד - אינטר 1:1

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

שחקן נבחרת הנוער בכדורגל תאי עבד בראיון // צילום: משה בן שמחון

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר