כתב אישום יוגש נגד אשרף חכימי, כך פורסם הבוקר (שישי) בסוכנות הידיעות AFP. בתחילת השבוע פורסם בצרפת על צעירה מקומית שהגיעה לתחנת משטרה בפריז וטענה כי נאנסה על ידי כוכב פ.ס.ז' ונבחרת מרוקו, אך סירבה להגיש תלונה נגד הכדורגלן שבאמצעות עורכי דינו הכחיש בתוקף את הדברים.
כעת, לאחר שהמגן זומן לחקירה ראשונית שנפתחה חרף העובדה שהצעירה סירבה להתלונן, פורסם כי הוחלט לקחת את החקירה מספר צעדים קדימה ולהגיש כתב אישום נגד המגן. הקורבן לכאורה היא צעירה בת 23 מוואל דה מארן שסיפרה כי בחודשיים האחרונים הייתה בקשר עם חכימי שהחל דרך האינסטגרם.
לדבריה ההיכרות נוצרה באמצעות הודעות ברשתות החברתיות, ובסופו של דבר הם נפגשו ב-25 בפברואר, ערב הקלאסיקו בין פ.ס.ז' למארסיי שממנו נעדר עקב פציעה. לדבריה חכימי הזמין לה מונית שתיקח אותה אליו לביתו בבולון טסיפרה לחוקרים כי במהרה "העניינים יצאו משליטה" עד שבוצעה חדירה בניגוד לרצונה וחרף התנגדותה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו