מסצ'ראנו הודיע אחרי ההדחה: "אני פורש"

קשרה הוותיק של נבחרת ארגנטינה פרש כצפוי לאחר ההדחה מול צרפת: "אשאר אוהד" • אמבפה: "ההשוואת לפלה מחמיאות, אין כמו הגביע העולמי להוכיח את עצמך"

צילום: רויטרס // מסצ'ראנו. מחא כפיים לקהל, ופרש

חאבייר מסצ'ראנו הודיע על פרישה מנבחרת ארגנטינה. דקות ספורות לאחר שהאלביסלסטה הודחו בשמינית גמר מונדיאל 2018 כשהפסידו 4:3 לצרפת, הודיע הקשר הוותיק כי לא ילבש עוד את מדי התכלת-לבן של הנבחרת. "מעכשיו אהיה אוהד של ארגנטינה", סיפר מסצ'ראנו המאוכזב, שהיה אחד השחקנים החלשים ב-11 של חורחה סמפאולי לאורך כל הטורניר.

 

סביר להניח שזו רק הסנונית הראשונה שמבשרת את הבלגאן שצפוי בנבחרת ובהתאחדות הארגנטינאית. העלייה לשמינית הגמר כיסתה על יכולת חלשה מאוד של הנבחרת בשלב הבתים, חשפה לא מעט בעיות חברתיות וגם מעמדו של המאמן סמפאולי לא ברור. בארגטינה גם מצפים לראות האם הכוכב הגדול של הנבחרת, לאו מסי, ימשיך במדים הלאומיים או שיודיע שוב על פרישה, בפעם השנייה תוך מספר שנים. 

 

אמבפה. זה ילד זה? // צילום: רויטרס

 

מנגד, בצרפת מאושרים לאחר העלייה לשמונה הגדולות של הגביע העולמי. המאמן, דידייה דשאן, אמר לאחר המשחק:"יש לנו הרבה מאוד כישרון בנבחרת, אבל הערב הוכחנו הרבה אופי כשהצלחנו לחזור מפיגור. אסור היה לנו להחמיץ את ההזדמנות לעלות לשלב הבא, ועשינו את זה. 

 

גיבור הערב, קיליאן אמבפה, סיכם: "ההשוואות לפלה כשחקן הכי צעיר שכבש צמד במשחק נוקאאוט מחמיאות לי, אבל הוא עדיין נמצא בקטיגוריה אחרת ממני. אין מקום טוב יותר ממשחקי הגביע העולמי כדי להוכיח את היכולות שלך".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר