האפשרויות העתידיות של ג'יימס הארדן ממשיכות להצטמצם. ב- ESPNדיווחו לפנות בוקר (שלישי) כי הכוכב הבלתי מעורער של יוסטון, שכלל לא מסתיר את רצונו לעזוב את הרוקטס, לא יגיע לפלורידה לאחר שההיט החליטו להפסיק לרדוף ולהביע עניין במלך הסלים הליגה הטובה בעולם.
עקב כך, גוברים הסיכויים שהארדן יגיע לברוקלין נטס של קווין דוראנט וקיירי אירווינג שם הוא ישלים טריו מאיים במיוחד. כזכור, אתמול דווח כי המועמדות הבולטות לקלוט את השחקן הן דווקא טורונטו ובוסטון.
UPDATE: The Miami Heat are no longer engaging the Houston Rockets on a James Harden trade, per @IraHeatBeat pic.twitter.com/t6S6ZdoMUV — NBA Central (@TheNBACentral) December 21, 2020
ברגע האחרון: הארכות החוזים
בתוך כך, יממה לפני שריקת הפתיחה, בליגה הטובה בעולם ממשיכים להאריך חוזים ולהזיז דברים. מרקל פולץ, הבחירה הראשונה של דראפט 2017, האריך חוזה באורלנדו ב-3 עונות תמורת 50 מיליון דולר. מי שעוד זכה להארכת חוזה נדיבה הוא ג'ונתן אייזיק, שלמרות הפציעה המתמשכת שלו, יגרוף לכיסו 80 מיליון דולר ל-4 עונות הקרובות.
ESPN story on Luke Kennard and Clippers reaching agreement on four-year extension worth as much as $64M: https://t.co/m3ZS3j0gIF — Adrian Wojnarowski (@wojespn) December 21, 2020
לוק קנארד, האריך חוזה אצל לוס אנג'לס קליפרס (64 מיליון דולר ל-4 שנים), כמו מרקוס מוריס, שזכה לחוזה חדש של 64 מיליון דולר ל-4 העונות הקרובות. או.ג'י אננובי קיבל הארכת חוזה בטורונטו ל-4 עונות תמורת 72 מיליון דולר.
הסנטר פרנק קמינסקי, ששוחרר משארלוט, חתם בפיניקס סאנס בעלת יומרות הפלייאוף. מנגד, מי שלא קיבל הארכת חוזה, ובסוף העונה יהפוך לשחקן חופשי, הוא ג'וש ריצ'רדסון מדאלאס.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו