שחקני מכבי תל אביב. צילום: עודד קרני

"נקווה שמכבי תל אביב לא שכחה שפנאתינייקוס סירבה לשחק בישראל"

ב'יורוהופס' העלו טור על אלופת היורוליג והתייחסו למפגש בשבוע הבא עם הצהובים: "אם פאו תזלזל בה בגלל המיקום שלה, מחכה לה הפתעה לא נעימה, זו הקבוצה עם רצף הניצחונות הפעיל הארוך במפעל כרגע"

[object Object]

מכבי תל אביב תפגוש ביום רביעי הקרוב את פנאתינייקוס במחזור ה-31 של היורוליג ולמרות שכבר איבדה ממזמן את הסיכוי להגיע לפלייאוף או לפלייאין, היא עדיין הפכה לקבוצה המסוכנת במפעל ונמצאת במאזן 0:4 אחרי החזרה מפגרת הנבחרות האחרונה. 

מי שניצל את ההזדמנות להחמיא הוא כתב יורוהופס, יאניס רמאס, שכתב בלוג על פנאתינייקוס והתייחס לזלזול שהופגן במשחקה האחרון של אלופת אירופה נגד האחרונה בטבלה, אלבה ברלין, שם ריצת 4:22 בשש הדקות האחרונות של המשחק הובילה לניצחון 81:91 שהיה צמוד במיוחד. 

ג'ימי קלארק מטביע, צילום: EPA

"ארגין עתמאן אמר כי האווירה באואקה לא תמיד יכולה לעזור כדי לנצח משחקים, אבל האולם הוא לא תמיד הסיפור. אם פאו תגיע באותה גישה של זלזול בגלל מיקום בטבלה גם למשחק הבא שלה, נגד מכבי תל אביב, אז מחכה לה הפתעה לא נעימה" כותב ראמס.

בנוסף הוא ציין: "הקבוצה של העם נמצאת ברצף הניצחונות הפעיל הארוך ביורוליג וניצחה את פנרבחצ'ה ומונאקו בפיוניר. שני הצדדים אולי יקחו את המשחק הזה יותר ברצינות, מסיבות ברורות, ואמורים להיות כמעט 100 אנשים ביציעים. בואו נקווה שמכבי לא שכחה שפאו התנגדה להחזרת המשחקים של הקבוצה מסרביה לישראל".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
קבלת הפנים שהכינו אוהדי פנאתינייקוס למכבי ת"א בסיבוב הקודם, צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו