"עוד יגיע להיכל התהילה של ה-NBA": שון אבייב זוכה להשוואות מטורפות

אחרי עוד משחק אדיר במדי ה"אתלטיקס", מאמנו של הסנסציה הישראלית בטוח שמצפה לו עתיד מזהיר • ב"סאן סנטניאל" כתבו: "הנה הוא מגיע, נראה אתכם עוצרים אותו"

שון אבייב. אי אפשר לעצור אותו. צילום: BWB

הסנסציה הישראלית, כך אפשר לכנות בגאווה את שון אבייב, שאחרי כל משחק שלו בליגה הפרטית "אוברטיים אליט" קוצר מחמאות, ואף לאחרונה היה לישראלי הראשון שזומן לטורניר מקדונלד אול אמריקן.

במשחקו האחרון, במדי קבוצת ה"אתלטיקס", הוא צלף 29 נקודות, עם לא מעט מהלכים מדהימים, והוסיף 6 אסיסטים, 4 ריבאונדים ו-3 חטיפות. "הנה הוא מגיע, נראה אתכם עוצרים אותו", התלהבו ב"סאן סנטניאל", אחרי ההופעה שהעניקה לו את תואר ה-MVP של סיבוב המשחקים האחרון.

שון אבייב. בדרך הנכונה, צילום: אינסטגרם

"זאת היתה עוד תצוגה בולטת של לשון ג'יימס", התפארו בעמוד רשת X של הליגה, שם לא חוששים, כפי שהבנתם מהכינוי, להשוות אותו ללברון ג'יימס, ולהצביע עליו כבחירה בטוחה בדראפט 2026 של ה-NBA.

מאמנו ב"אתלטיקס" הרחיק לכת ואמר: "הוא רואה את המשחק בצורה רחבה יותר. כולם מכירים את יכולת הקליעה שלו. אני חושב שהוא יכול להגיע ל-NBA בעונה הבאה ואפילו להיכנס להיכל התהילה בעתיד".

אבייב בן ה-18 אמר: "ישראל היא הבית שלי, אני אוהב אותה. העובדה שאני יכול לקשר את השם שלי אליה היא ברכה. אני קם מוקדם כל בוקר וזה משתלם. אין סופי שבוע, אין מסיבות, אין ימי הולדת, אין בחורות, אני לא נהנה מהדברים האלה ומעדיף ללכת לחדר כושר. אני פשוט נשאר ממוקד מטרה וזה משתלם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר