יציע שלם לכלבים: היוזמה של קבוצת ה-NBA

וושינגטון וויזארדס אירחה במשחקה הביתי כ-140 אוהדים שהגיעו עם הכלבים שלהם • סגנית נשיא השיווק של המועדון הסבירה: "חיפשנו דרך להביא אוהדים חדשים"

יציע שלם לכלבים . צילום: AP

קבוצת וושינגטון וויזארדס מה-NBA פתחה יציע שלם לכלבים במשחקה הלילה (בין ראשון לשני) מול ניו אורלינס בליגה הטובה בעולם.

הוויזארדס אירחו כ-140 גורים, כולל כאלה מיועדים לאימוץ, במסגרת פרויקט חדש שמגייס כסף לקרנות למען בעלי חיים ונקרא "Hoops & Hounds".

במחירים של 50$ לכל אוהד ו-10$ לכל כלב, האוהדים הוזמנו להביא את הגורים שלהם ולצפות במשחק ממושבים בפינת היציע העליון. אנשי הקבוצה סיפרו שהם מרוצים מהיענות של הקהל ומכרו את הקצאת כל הכרטיסים. 

"אנחנו יודעים שיש לנו אוהדים שיש להם כלבים והם אוהבים אותם", אמרה סגנית נשיא השיווק של המועדון, רבקה ווין. "חיפשו דרך להביא אוהדים חדשים למשחקים של הקבוצה ונתנו להם סיבה לבוא. ואז, ברגע שהם כאן, אנחנו רוצים שהם יראו כמה זו חוויה מדהימה, וכמובן, יחזרו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
קייל קוזמה. כוכב וושינגטון וויזארדס, צילום: AP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר