לקלוע שלשות זה מקצוע. ובמקצוע הזה יש שני אנשים שבולטים מעל כולם, האחד המוכר יותר הוא כמובן סטף קרי. כוכבה של גולדן סטייט ווריורס הוא קלעי השלשות הגדול בהיסטוריה של ה-NBA, ומחזיק ברצף הארוך ביותר של משחקים בהם קלע שלשה אחת או יותר.
סטף קרי מדבר על עוזר המאמן שמת מהתקף לב // גולדן סטייט ווריורס
האדם השני שהפך את קליעת השלשות לסימן ההיכר שלו היא שחקנית ה-WNBA סברינה יונסקו. בשנה שעברה הדהימה יונסקו, שמשחקת כיום בניו-יורק ליברטי, את עולם הכדורסל כשבמהלך תחרות השלשות באול-סטאר של ה-WNBA צלפה 37 מתוך 40 הנקודות האפשריות. קרי, שהתלהב אז מאוד וצייץ בטוויטר שזהו שיא "מגוחך", מחזיק בשיא הליגה של 31 נקודות.
היום (שישי) מפרסם העיתונאי שאמס צ'רנייה שקרי ויונסקו צפויים להתחרת אחד בשנייה בתחרות שלשות מיוחדת במהלך סוף השבוע האול-סטאר של ה-NBA שיערך בין ה-16 ל-18 בפבואר באינדיאנפוליס. עוד לפני הפרסום, נשמע קרי כשהוא שואל את חברו לקבוצה ברנדין פודז'ימסקי אם הוא יודע מי מחזיק בשיא בתחרות השלשות, כשנקב בשמה של יונסקו קרי הגיב: "אני חושב שאני עומד לאתגר אותה". יונסקו השיבה ברשתות החברתית: "בוא נעשה את זה. ניפגש על קשת השלוש".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוLet’s getttttt it!! See ya at the 3 pt line👀 @StephenCurry30 https://t.co/ES0JlEDJW3
— Sabrina Ionescu (@sabrina_i20) January 26, 2024


