יעבוד תחת אקס מכבי ת"א: בנו של אגדת ה-NBA מונה לתפקיד יוקרתי

ג'סטין רובינסון, שהיה חלק מסגל אליצור נתניה מהליגה הלאומית חזר לביתו אחרי השבעה באוקטובר • אתמול הוא מונה למאמן פיתוח שחקנים במכללת דיוק, אותה מאמן ג'ון שאייר • אביו, דיוויד רובינסון ("האדמירל"), ביקר בישראל בשנה שעברה

דיוויד רובינסון. כיכב לצד טים דאנקן . צילום: Getty

הקריירה של שחקני כדורסל יכול להיות לא צפויה לפעמים, זה גם המקרה של ג'סטין רובינסון, בנו של אגדת ה-NBA דיוויד רובינסון "האדמירל" שהיה חלק מאליצור נתניה מהליגה הלאומית עד השבעה באוקטובר, מונה אתמול (שלישי) לעוזר מאמן במכללת דיוק, ויעבוד תחת אקס מכבי תל אביב ג'ון שאייר. רובינסון יהיה אחראי על פיתוח שחקנים.

ג'ון שאייר כשנחת במכבי ת"א, צילום: קובי אליהו

"זה מצער מה שקרה עם ג'יי רוב", אמר מאמן דיוק ג'ון שייר באותו לילה. "הוא היה בישראל כשהכל קרה ב-7 באוקטובר והעונה שלו נדחתה. הוא חזר לסן אנטוניו, ואתמול הוא הגיע לפה. הוא בחור שכשהוא בסביבה, אתה מאושר. זה היה נהדר לקבל אותו כאן הערב".

ג'ון שאייר. אקס מכבי תל אביב, צילום: AFP

בשנה שעברה רובינסון שיחק במכבי נתניה והעמיד ממוצעים של  14.5 נקודות, 8.2 ריבאונדים, 1.7 אסיסטים ו-1.6 חסימות ב-30 דקות בממוצע למשחק. מכבי נתניה סיימה את העונה שעברה במקום הרביעי כשבמהלך העונה דיוויד רובינסון אף ביקר את בנו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דיוויד רובינסון. בשנה שעברה בנתניה, צילום: עילאי אהרוני, מנהלת הליגה הלאומית
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר