טרייד ענק ב-NBA. ג'יימס הארדן, שהצליח להסתכסך עם כל מה שזז בפילדלפיה סיקסרס, נפרד היום לפנות בוקר (שלישי) מהקבוצה בה שיחק עונה אחת בלבד, ועבר לבית החדש שלו בלוס אנג'לס קליפרס, הקבוצה החמישית בקריירה שלו.
אלוף העולם המטפס הפראלימפי מור ספיר התגייס למלחמה
הארדן (34) אינו השחקן היחיד שעוזב את פילי לעיר המלאכים, מי שמצטרף אליו הוא פי.ג'יי טאקר, בעוד את הכיוון ההפוך עושים ארבעה שחקנים: מרכוס מוריס, ניקולא באטום, קיי.ג'יי מרטין ורוברט קובינגטון שחוזר לסיקסרס אחרי חמש שנים.
הארדן עוזב את פילדלפיה לאחר שלטענתו הובטח לו חוזה חדש, הבטחה שלא קוימה. כעת הוא יחבור לקוואי לאונרד, פול ג'ורג' וראסל ווסטברוק איתו שיחק לפני יותר מעשור באוקלהומה סיטי ת'אנדר.
השאיפות של המרובע מרובה האגו הזה יהיה לקחת את הקליפרס רחוק ככל האפשר בפלייאוף המערב. לפחות על הנייר מדובר בהרכב מבטיח ונוצץ, אבל הוא נע על הקו הדק שבין הצלחה להתרסקות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו