זה לקח בדיוק שלושה קטעים בטור דה פראנס, אבל עכשיו אפשר לומר בוודאות שכל שמונת הרוכבים של קבוצת ישראל סטארט אפ ניישן יקחו איתם בגוף חתיכה קטנה מארץ הגבינות המסריחות והנוף הרומנטי.
אחרי ששבעה רוכבי סאן היו מעורבים בתאונות המוניות בקטע הראשון בטור, היום (שני) בקטע השלישי התרסק גם דן מרטין, הרוכב האירי המצטיין שלה, שבחלומות הוורודים של המועדון היה אמור להילחם גם על מקום גבוה בדירוג הכללי בטור.
בסופו של הקטע השלישי נראו רוכבים רבים שמתחילים לשקול את המשך דרכם. כרגע רק שישה מתוך 184 הרוכבים פרשו ממנו, אבל בהתחשב בעובדה שמחכים להם עוד 17 קטעים מפרכים בדרך לשאנז אליזה – אין ספק שמדובר רק בתחילת הסיפור.
כריס פרום, פצוע גם הוא זכר מהיום הראשון, סיים במקום ה-123, 2 דקות אחרי המנצח. עומר גולדשטיין סיים 157 והוא מדורג בדירוג הכללי במקום ה-165.
את הקטע השלישי היום (182.9 ק"מ מלורן לפונטיבי) ניצח – לראשונה בקריירה שלו - טים מרלייר מקבוצת אלפסין בזמן של 4:01.28 שעות. מתאו ואן דר פול שמר על חולצת המוביל הצהובה.
מחר (שלישי, 14:30) ייערך הקטע הרביעי למרחק 150.4 ק"מ מרדון לפוגרה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו