בעקבות הפרסום ב"ישראל היום": השר מיקי זוהר שוחח עם מאמן נבחרת השחייה

לאחר שמאמן נבחרת ישראל בשחייה יעקב בנינסון, ביקר את שר הספורט על כך שלא יצר קשר איתו עם חניכיו לאחר ההצלחות במשחקים הפראלימפיים בפריז, השניים שוחחו ארוכות וייפגשו השבוע בטקס ההוקרה לספורטאים במכון וינגייט

מאמן נבחרת השחייה יעקב בנינסון ועמי דדאון. צילום: אורן אהרוני

לאחר הריאיון ב"ישראל היום", בו מאמן נבחרת ישראל בשחייה יעקב בנינסון, ביקר את שר הספורט מיקי זוהר על כך שלא יצר קשר לאחר ההצלחות במשחקים הפראלימפיים בפריז, השניים שוחחו ארוכות. השר זוהר, בירך את בנינסון על הצלחותיו של המאמן והזמין אותו לאירוע ההוקרה שיתקיים ביום שלישי הקרוב במכון וינגייט, לספורטאיות והספורטאים וחלוקת מענקי המדליות למשחקים האולימפיים והפראלימפיים.

בהמשך עלה לשיחה גם המדליסט הפראלימפי עמי דדאון ששמח מאוד מהשיחה. השר בירך אותו על ההישגים המטורפים והבלתי נתפסים שהוא הביא, שריגשו ושימחו מדינה שלמה.

כזכור, במהלך המשחקים הפראלימפיים בפריז, משלחת השחייה השיגה 5 מתוך 10 המדליות, על ידי עמי דדאון שהביא לבדו את מדליות הזהב ב-100 ו-200 מטר חופשי והוסיף את הכסף ב-150 מטר מעורב וארד ב-50 מטר חופשי, בנוסף למארק מליאר שהשיג ארד ב-100 מטר גב.

השר מיקי זוהר, צילום: יוסי זליגר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בתוך כך, יו"ר הוועד הפראלימפי משה מוץ מטלון, מתעקש על כך שלא יופיע לטקס הקרוב, מאחר ועדין ממשלת ישראל לא העבירה את ההתחייבויות שלה בתקציב הנדרש, מה שאילץ אותו לגייס תרומות רבות. התקווה שכבר היום יכנס הכסף, כאשר יום למחרת יקיים הוועד הפראלימפי טקס משלו במרכז פרס לשלום וחדשנות ביפו, לשם תגיע גם אשת הנשיא מיכל הרצוג.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר