אתם קוראים נכון: שחקן פוטבול לשעבר נעצר אחרי שהטיל מימיו על נוסע בטיסה

גוסדר צ׳רילוס, שנבחר בבחירה ה-17 בדראפט 2008 של ה-NFL, השתולל במהלך טיסה מבוסטון לדבלין • העונש המירבי על הפרעה לטיסה בארצות הברית עומד על 20 שנות מאסר

גוסדר צ׳רילוס. צילום: Getty Images

שחקן הפוטבול גוסדר צ׳רילוס, שנבחר בבחירה ה-17 והיה פעיל בעונות הראשונות שלו בליגה, נעצר בבוסטון אחרי שבסוף השבוע האחרון הטיל את מימיו על נוסע אחר במהלך טיסת דלתא לדבלין. שחקן העבר השתולל והתנהג בגסות, כאשר השיא היה השתנה על נוסע במטוס.

צוות המטוס דיווח על האירוע לגורמי אכיפת החוק בבוסטון וחזר לעיר האמריקנית. שוטרי נמל התעופה עלו אל המטוס וביקשו מצ'רילוס להתלוות אליהם. בתגובה השחקן המשיך להשתולל וסירב לרדת. השוטרים הגיבו בתקיפות להשתוללות הזו והורידו בכוח את שחקן הפוטבול לשעבר מהטיסה.

דובר חברת דלתא, שבמטוסה התחולל האירוע הקשה, מסר כי "טיסת דלתא 154 חזרה לנמל התעופה בוסטון עקב התנהלות של נוסע סורר. לדלתא יש אפס סובלנות להתנהגות אלימה והיא תשתף פעולה עם כל גורמי אכיפת החוק. אנחנו מתנצלים בפני שאר נוסעינו על העיכוב".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

צ'רילוס היה שחקן קו התקפי ונבחר על ידי דטרויט ליונס. בשנת 2013 קיבל חוזה לחמש שנים תמורת 35 מיליון דולר באינדיאנה קולטס, אבל אחרי שנתיים עבר לטמבפה ביי באקנירס ופרש ב-2017. כעת הוא צפוי לעמוד למשפט בגין הפרעה לצוות טיסה, שהיא עבירה פלילית, והעונש המרבי על אירוע כזה הוא 20 שנות מאסר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר