נואה ליילס סיפר לא פעם כי הרופאים אמרו לו שלא יצליח להתחרות בריצות למרחקים קצרים משום שהוא חולה אסטמה, והוא הוכיח להם אחרת עם מדליות זהב באליפויות עולם ומדליית זהב אולימפית בריצה ל-100 מטרים באולימפיאדת פריז. הערב (חמישי), הוא נאלץ להתמודד עם משימה קשה עוד יותר.
המשלחת האמריקנית אישרה כי מדליסט הארד מטוקיו ומפריז בריצה ל-200 מ' רץ אתמול והיום בזמן שהוא חולה בקורונה. ליילס נמצא חיובי לווירוס לפני יומיים ואמר שבכל זאת בחר לרוץ ולנסות לזכות בדאבל האולימפי. הוא קבע 19.70 שניות, שהם 29 מאיות מאיירון נייטון שסיים מחוץ לפודיום ורק שמונה מאיות ממדליית הכסף, כך שאפשר להניח שבלי הקורונה הוא היה אולי מתקרב יותר לשיא האולימפי של יוסיין בולט שעומד על 19.30 ש'.
מספר רב של מתחרים נדבקו במחלות כאלו ואחרות במהלך המשחקים. מספר טריאתלטים אושפזו לאחר ששחו בנהר הסן, וגם אדם פיטי, השחיין הבריטי, נאלץ לפרוש מתחרות השליחים כי נמצא חיובי לאחר גמר 100 מ' חזה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו