עוד סערת ענק בנבחרת צרפת: שני שחקנים נעצרו באשמת תקיפה מינית

אוסקר ז'גו והוגו אוראדו, חברי נבחרת הרוגבי של הטריקולור הסתבכו בארגנטינה • כזכור, שחקן נוסף פרסם סרטון גזעני בעקבות ניצחון השמאל במדינתו והושעה

צרפת: מנהיג השמאל הקיצוני מלנשון בנאום לאחר ניצחון מפלגתו בבחירות // רויטרס

שערורייה חדשה. הסערות בנבחרת צרפת ברוגבי מסרבות להירגע ואתמול (שני) הגיעה אחת חדשה ובעייתית במיוחד, כאשר שניים משחקניה - אוסקר ז'גו והוגו אוראדו - נעצרו בארגנטינה באשמת תקיפה מינית.

על פי הדיווחים, השניים נעצרו אתמול בבואנוס איירס בלילה שבין שבת לראשון. המתלוננת טענה כי פגשה את השחקנים במועדון לילה, שם חגגו חלק מחברי נבחרת צרפת את הניצחון על הנבחרת המקומית. האירוע המדובר התרחש מאוחר יותר, במלון שבו הם שוהים.

"יש חקירה מתנהלת, עדיין אין לנו את כל הפרטים. אם אכן זה קרה, זה חמור להפליא. אנחנו חייבים לחשוב על האישה הצעירה שהותקפה. זה ההפך מכל מה הערכים של רוגבי" אמר פלוריאן גריל, נשיא פדרציית הרוגבי הצרפתית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כזכור, שחקן אחר בנבחרת הצרפתית, מלווין ז'אמינה, פרסם סרטון גזעני בחשבון האינסטגרם שלו בעקבות הבחירות וניצחון השמאל בצרפת שבו אמר: "הערבי הראשון שאני רואה - דופק לו קסדה לראש". הסרטון נמחק, אך התגובות היו קשות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר