הטניסאית המיליארדרית ממשיכה להדהים את ווימבלדון

אמה נבארו, שיושבת על ירושה של שלושה מיליארד דולר, עלתה לראשונה בקריירה לרבע גמר גראנד סלאם אחרי שניצחה 4:6, 3:6 את אחת המועמדות הבכירות לזכייה, קוקו גוף המדורגת 2 בעולם

נובאק ג'וקוביץ' מדבר בפודקאסט של ניק קיריוס

שנת הפריצה של אמה נבארו, הטניסאית המיליארדרית, ממשיכה ונראה שככל שמתקדמת העונה, היא מתקדמת יותר ויותר למעלה. אתמול (ראשון) היא ניצחה 4:6, 3:6 את המדורגת 2 והאמריקאית הבכירה בסבב, קוקו גוף, ועלתה לראשונה בקריירה לרבע גמר טורניר גראנד סלאם.

כיאה לדירוגה ולפופולריות של גוף, נבארו זכתה לשחק שוב במגרש המרכזי של ווימבלדון, טורניר בו לא עברה את הסיבוב הראשון עד לפני שבוע. אחרי הניצחון, זה הדבר היחיד שהיה בראש מעיינה: "אין לי יותר מדי מילים, אבל אני מרגישה אסירת תודה להיות במגרש המרכזי עם כל ההיסטוריה והאגדות ששיחקו כאן לפניי, זה כבוד גדול. מחכה לשוב לכאן".

נראה שהמגרש המרכזי מאיר פנים לנבארו, ששיחקה בו גם בסיבוב השני וניצחה 4:6, 1:6 את נאומי אוסקה היפנית, שדורגה בעבר במקום הראשון. בגראנד סלאם הראשון של השנה, אליפות אוסטרליה, המדורגת 19 הגיעה לסיבוב השלישי ובגראנד סלאם השני של השנה, הרולאן גארוס, היא עלתה סיבוב אחד. כעת, בווימבלדון, היא עלתה סיבוב נוסף בדרך לשמונה האחרונות.

אמה נבארו, צילום: אי.פי.אי

נבארו, שיושבת על ירושה של שלושה מיליארד דולר מאביה, רשמה את הניצחון השני שלה העונה על מדורגת 5 ומעלה כאשר מוקדם יותר השנה ניצחה את ארינה סבאלקנה. ברבע הגמר היא תפגוש את ג'סמין פאוליני האיטלקייה, שנמצאת גם היא בתקופה מופלאה, בה הגיעה לגמר הרולאן גארוס ליחידות וזכתה בו בטורניר הזוגות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עם זאת, נבארו היא לא האמריקאית הבכירה שנותרה. מי שתנסה להצטרף אליה ברבע הגמר היא דניאל קולינס המדורגת 11, שתפגוש את הצ'כית ברבורה קרייצ'יקובה במשחק המאוחר של שמינית גמר הנשים היום (שעה משוערת 18:30).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר