פתיחה רעה: נבחרת ישראל בדיוויס בפיגור 2:0 נגד צ'כיה

ישי עוליאל הפסיד לג'ייקוב מנשיק בשתי מערכות • דניאל צוקרמן נכנע ליירי להצ'קה מהמקום ה-31 בעולם • מחר יפגשו הנבחרות ליום המכריע שיחל במפגש הזוגות

דניאל צוקרמן. צילום: איגוד הטניס

נבחרת הדייוויס של ישראל, בהובלתו של הקפטן יוני ארליך, פתחה היום (שבת) בעיר טרינץ׳ את המפגש על הכרטיס לבית העליון מול צ’כיה. ובסיומו של היום הראשון היום הכחולים לבנים נמצאים בפיגור 2:0.

תחילה, עלה לשחק המדורג הבכיר של ישראל ישי עוליאל (415 בעולם) והמדורג מספר שתים של צ׳כיה ג׳ייקוב מנשיק (127), הישראלי לא היה נראה טוב במערכה הראשונה, אך לאחר מכן השתחרר והיה נראה הרבה יותר טוב במערכה השנייה שבסופה נכנע 6:1, (4)7:6, בהתמודדות שנערכה שעה ו-34 דקות.

המחווה של נובאק ג'וקוביץ' ללברון ג'יימס // AusOpen

בהמשך, עלו המחבט מספר אחד של צ׳כיה יירי להצ׳קה (31 בעולם) והמחבט מספר שתים של ישראל דניאל צוקרמן (465), אך גם הפעם, יחסי הכוחות היו ברורים וידו של המקומי הייתה על העליונה בסיום עם 6:1, (2)7:6, כשהפעם נמשך המשחק שעה ו-28 דקות.

מחר (ראשון, החל מ-14:00), יתקיים תחילה משחק הזוגות, שם אמורים להשתתף עידן לשם ורוי סטפנוב מול תומאס מאחאץ׳ ואדם פבלסק כשניתן לשנות את ההרכבים עד שעה לפני תחילת המשחק. בהמשך יפגשו מספרי אחד ישי עוליאל ויירי להצ׳קה  והמשחק החמישי יהיה בין מספרי שתים דניאל צוקרמן וג׳ייקוב מנשיק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ישי עוליאל, גם הוא הפסיד, צילום: איגוד הטניס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר