גדולות בקטאר: נבחרת השחייה האמנותית עלתה לגמר אליפות העולם

בנות הנבחרת סיימו את המוקדמות במקצה התרגיל האקרובטי במקום העשירי, ויקוו לסיים כמה שיותר גבוה בגמר שיתקיים מחר (ראשון), זאת על מנת לשפר את הסיכויים להגיע לאולימפידת פריז 2024

נבחרת השחייה האמנותית. צילום: REUTERS

נבחרת ישראל בשחייה אמנותית, עלתה היום (שבת) לגמר אליפות העולם בדוחא, קטאר במסגרת תרגיל האקרובטיקה הקבוצתי. הנבחרת סיימה במקום העשירי במוקדמות עם תוצאה של 206.8200 נקודות, כאשר 12 נבחרות העפילו לגמר שיתקיים כבר מחר (ראשון). הנבחרת ביצעה את כל ההקפצות המורכבות בצורה מושלמת לצלילי מוזיקה מהמחזמר "מאמה מיה".

התרגיל האקרובטי נכנס לראשונה לתוכנית האולימפית בפריז 2024, והוא חלק מהדירוג שיכול להכניס אותן להופעה היסטורית באולימפיאדה, אך בשביל כך, צריך להמתין עד לסיום האליפות ושילוב הציון הכולל של כל התרגילים.

סגל הנבחרת כולל את שלי בובריצקי, אריאל נשיא, קתי קונין, עדן בלכר, נוי גזלה, ניקול נחשונוב, מאיה דורף, נטע רוביצק ואיה מזור. המאמנות הן סבטה בלכר, לריסה קונין וולריה אפריאלבה ומנהלת המשלחת היא נועה קדוש.

זהו הגמר השני אליו מעפילה הנבחרת לאחר שצמד הדואט הטכני, בובריצקי ונשיא, העפילו אתמול לגמר שיתקיים ביום שני.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אליפות העולם במקצועות המים נפתחת בקטאר // מתוך x

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר