אחרי השערורייה: נבחרת הנשים בכדורמים עלתה למשחק באליפות אירופה עם דיסקיות למען החטופים

הכחולות לבנות הוצגו כשעליהן סרטים צהובים ודסקיות, זאת לאחר מחאות האיגוד כלפי מארגני התחרות שלא התירו זאת במשחק הקודם • בסיום הערב נכנעו הישראליות 22:7 לאלופת אירופה המכהנת ספרד

נבחרת ישראל בכדורמים. עלו עם הדיסקיות. צילום: איגוד הכדורמים

נבחרת הנשים הישראלית בכדורמים הפסידה הערב (שבת) 22:7 לנבחרת ספרד במסגרת אליפות אירופה. לאחר שבמשחק הפתיחה לא קיבלו לכך אישור מהאיגוד האירופי, הערב עלו הכחולות-לבנות להצגת השחקניות עם סרטים צהובים ודיסקיות למען שחרור החטופים, זאת בעקבות המחאה של האיגוד הישראלי ויושבת הראש רויטל גלוסקא כהן. 

ארטיום דולגופיאט במחווה מרגשת ליישובי עוטף עזה

הרבע הראשון הסתיים בתוצאה 2-5 לספרדיות, כאשר לישראל כובשות עלמא יעקבי ונועה ססובר. ברבע השני הוסיפה יעקבי עוד שלושה שערים ובמחצית לוח התוצאות הראה 10:5 לאלופת אירופה המכהנת. שער של מריה בוגצ'נקו ואחד נוסף של יעקבי אל מול שמונה שערים של ספרד, קבעו 7-18 בתום הרבע השלישי. אך משלב זה ועד לסיום המשחק ישראל לא הצליחה לכבוש ובסיום 7-22 לספרדיות. כבשו לישראל: עלמא יעקבי (5), נועה ססובר, מריה בוגצ'נקו.

מחר (16:30) תפגוש ישראל את נבחרת צרפת למשחק שינעל את שלב הבתים, הנבחרת תנסה לסיים את הבית במקום השלישי כדי לקבל נבחרת חלשה יותר בשלב ההצלבה. גם נבחרת הגברים הישראלית תשחק מחר, כשתפגוש בשעה 18:00 את נבחרת מלטה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
נבחרת ישראל בכדור מים. משחק חשוב מחר, צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר