באמצע החודש האחרון, נובמבר 2022, התייצב המתאגרף לשעבר פלויד מייוות'ר לקרב ראווה בדובאי. היריב: יוטיובר המכונה דג'י, שדי מהר מצא את עצמו על הקרשים אחרי עוד חבטה של אלוף העולם לשעבר.
מתאגרף עבר אחר, ריק האטון, אלוף בפני עצמו, לגלג על ההחלטה של מייות'ר להשתתף בקרב הראווה בטענה שהוא מבזה את הענף והעלה תהיה: "האם למייוות'ר הראוותני נגמר הכסף או שמא הוא פשוט רודף בצע?".
בדרכו שלו, מייוות'ר החליט להשתיק את הטענות שהוא קרוב לפשיטת רגל או ירידה מנכסיו, והתייצב אתמול (שלישי) במספר גלריות לאמנות במיאמי, מלווה בחברים, כולל המיליארדר רוברט סמית'.
על פי הדיווחים, מייוות'ר נזקק לשעה אחת בלבד כדי לסיים את השופינג האמנותי שלו, תוך כדי שהוא משאיר אחריו סכום לא מבוטל של 3.1 מיליון דולר, שקנה לו כעשר יצירות.
מדובר בגלריות שמהן סלבריטאים אוהבים לקנות, ורק לאחרונה פקדו אותן כדורסלן העבר אמארה סטודמאייר ושחקני הקולנוע לאונרדו דיקפריו וסילבסטר סטאלונה.
אז האם למייוות'ר יש בעיות כספיות? נראה שמסע הרכש האחרון שלו נתן נוקאאוט לשמועות האלה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו