דיאנה ויסמן שברה שיא ענק ב-100 מטר וניצחה את אלופת אירופה לשעבר

ויסמן בת ה-23 השיגה את התוצאה השישית בטיבה בעולם בשנה הנוכחית ושיפרה ב-16 מאיות את השיא הישראלי, אותו שברה רק לפני שבוע באליפות ישראל

וייסמן חוגגת היום בפינלנד, צילום: איגוד האתלטיקה

דיאנה ויסמן שברה היום (ראשון) את השיא הישראלי ב-100 מטר, לאחר שקבעה תוצאה של מדהימה של 11.06 שניות בתחרות בשוויץ.

ויסמן בת ה-23, שיפרה בכך ב-16 מאיות את השיא הישראלי, אותו שברה רק לפני שבוע באליפות ישראל ה-86, שנערכת באצטדיון החדש בגבעת רם, כאשר היא סיימה במקום הראשון והקדימה לא פחות ולא יותר את ההולנדית דפנה סחיפרס - אלופת אירופה לשעבר.

אם זה לא מספיק, מדובר בתוצאה השישית בטיבה באירופה השנה והיא נמצאת בכושר נהדר לקראת אליפות העולם בעוד שבועיים בארה"ב, כשיחזור תוצאה כזו, יכול להספיק לה למקום בחצי הגמר.

ויסמן אמרה לאחר השיא: "אני שמחה ומתרגשת מהתוצאה. הגעתי מוכנה והרגשתי את זה לפני הריצה ושוב רק הייתי צריכה שהכל יתחבר לי. אני מתרגשת מאוד ואני מקווה להמשיך בכושר הזה. עוד כמה ימים אני טסה לאליפות העולם בארצות הברית, תחזיקו לי אצבעות בבקשה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מדובר בשיא הישראלי השני היום, לאחר שמוקדם יותר עשה זאת בלסינג אפריפה ב-200 מטר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר